Pod pojmem svíčková si většina lidí představí hovězí maso přelité báječnou zeleninovo-smetanovou omáčkou s nadýchaným knedlíkem. My vám dnes nabízíme stejnou omáčku, ale místo čisté hověziny je zde luxusní šťavnatá sekaná. Tato verze svíčkové je stejně lahodná, ale co se příprav týče, rychlejší a možná pro někoho snadnější. Nemusíte už čekat na Nový rok, nebo až bude nějaká svatba. Připravte ji už třeba tuto neděli!
Kam dál?
- Babiččiny kynuté buchty s povidly : Těsto jemné jako obláček, i třetí den jsou jako čerstvě upečené!
- Vynikající tvarohové koláče s ovocným pyré. Vydrží měkké několik dní
- Okurku smíchala s česnekem a křenem, zasypala to sýrem a namazala na suchary. Za pár minut připravila takovou pomazánku, kterou neseženete v žádném obchodě! Pochutnáte si a nepřiberete.
- Vzala uzeného lososa a nasypala ho do polévky. Za 10 minut servírovala takovou dobrotu, jakou si nedáte v žádné restauraci!