Kdo zná hrnkové těsto z kyselé smetany, nic jiného už nehledá – bublanina jako chmýří: Připravte si ji hned z dvojité dávky !

4106
Sdílejte

Potřebujeme:

2 hrnky polohrubé mouky (použili jsme hrnek o objemu 250 ml)

3/4 hrnku moučkového cukru

½ hrnku oleje

½ hrnku zakysané smetany

2 vejce

1 lžičku vanilkového aroma

kůra z 1 citronu
½ balení kypřícího prášku

dále:
250 g jahod

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články