Kdo zná hrnkové těsto z kyselé smetany, nic jiného už nehledá – bublanina jako chmýří: Připravte si ji hned z dvojité dávky !

12789
Sdílejte

kůra z 1 citronu
½ balení kypřícího prášku

dále:
250 g jahod

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Formu na pečení s průměrem 27 cm vymažeme a vysypeme moukou.

2. V misce smícháme prosátou mouku s kypřícím práškem . V jiné míse vyšleháme do nadýchané pěny celá vejce spolu s práškovým cukrem.

3. Potom do směsi přilijeme olej, přidáme kysanou smetanu, vanilku a kůru z citronu a promícháme . Postupně přisypáváme mouku s kypřícím práškem a jen zlehka promícháme. Snažíme se směs promísí, aby nebyl koláč tuhý.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články