Nalámala čokoládu a rozpustila ji v mléce. Pak do toho nalila svařák. Nikdo to nechtěl, ale když ochutnali, nezbyla ani kapička!

1776
Sdílejte

Pracovní postup

Čokoládu rozlamte a dejte do kastrůlku, přidejte k ní kakao, cukr, koření a mléko. Směs přiveďte pomalu k varu.

Jakmile začne mléko vřít, metlou míchejte tak dlouho, dokud se čokoláda nerozpustí. Výsledkem musí být krásná hutná čokoláda.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články