Uvařila chřestovou polévku. Rodina se začala tiše plížit ke stolu, protože vůně byla naprosto fascinující. Takovou lahodu ještě neměli!

1795
Sdílejte

Pracovní postup

Šalotku nakrájejte nadrobno. Chřest opláchněte, odřízněte tvrdé konce a pokud je potřeba, oloupejte ho.Chřest nakrájejte na větší kousky.

Máslo rozpusťte v pánvi nebo nepřilnavém hrnci, nasypte šalotku a orestujte. Nasypte kmín a jakmile začne vonět, nalijte vývar, vložte chřest a přiveďte k varu.

Na pánvi opečte dokřupava šunku. Pokud máte kvalitní nádobí, můžete i nasucho.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články