Houby zalila vínem a posypala rozmarýnem. K večeři podávala luxusní ragú, které bylo tak výborné, že nadchlo i tchýni!

Sdílejte

Houby jsou maso lesa. Jsou velice chutné a zdravé. Musí se ovšem umět dobře připravit. Dnes vám přinášíme tip na houbové ragú s luxusní vinnou omáčkou. Zcela netradiční přílohou je v tomto receptu polentová kaše. Nechybí ani voňavé koření a bylinky. Tento pokrm připraví ve chvíli i naprostý kuchař začátečník.

Kam dál?

Zdravé jablečné sušenky. Jednoduché a udělané za chvíli. Já už z jablek nic jiného nedělám

Zpráva o smrti zpěváka Tomáše Kluse vyděsila Česko: Je to HOAX !

Šokující film o Karlu Gottovi: Herečka utekla s pláčem ze sálu !

Co mnozí nevědí: Toto se děje našim tělem, když někdy zadržujeme větry! Nebraňte jim, JINAK…

Který ze dvou stolů je větší? Správná odpověď vás naprosto ohromí

Další články