Uvařila chřestovou polévku. Rodina se začala tiše plížit ke stolu, protože vůně byla naprosto fascinující. Takovou lahodu ještě neměli!

1783
Sdílejte

Jakmile je chřest měkký, polévku odstavte a rozmixujte. Poté opět zahřejte, osolte a opepřete dle chuti a ochuťte muškátovým oříškem.Přilijte smetanu, krátce povařte a odstavte z ohně.

Polévku servírujte na předehřátých talířích posypanou dokřupava opečenou šunkou a kolečky opečené bagety. Ozdobte snítkou tymiánu a nechte si chutnat.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články