Vrstvený zelný salát do sklenic BEZ vařeného nálevu: Stačí otevřít a máte nejchutnější přílohu – vydrží celý rok !

4768
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Do každé sklenice přidáme lžíci olej a směs cukru, soli, octa a horké vody (smícháme zvlášť v poháru a nalijeme do každé sklenice).

5. Sklenice zavřeme a serilizujeme od bodu varu 25 minut .

6. Sklenice obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články