Vrstvený zelný salát do sklenic BEZ vařeného nálevu: Stačí otevřít a máte nejchutnější přílohu – vydrží celý rok !

4755
Sdílejte

Pokračování na další straně

Postup:

1. Zeleninu si očistíme a nakrájíme – zelí a mrkev můžeme nastrouhat na hrubém struhadle.

2. Nyní si připravíme sklenice a do každého dáme kuličku pepře .

3. Potom začneme vrstvit zeleninu v nasledujícím pořadí – mrkev, cibule, paprika, zelí a nakonec rajčata.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články