Do hrnce nalijte 1 litr vody, přidejte protlak, ½ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku a za občasného míchání přiveďte k varu. Zmírněte plamen a vařte cca 10 minut. Přidejte nasekanou bazalku a vařte dalších 10 minut. Poté vložte připravené masové kuličky a vařte cca 12 minut.
Kam dál?
- Tvarohový koláč z jiného světa: O recept na tuto nadýchanou krásu bude žadonit každá návštěva. Ke kávě už nedělám nic jiného
- Fantastický recept na domácí knedlíky od mé tety: Zaručeně si pochutnáte!
- Bezkonkurenční Moravské zelňáky na plechu. Prastarý recept z brambor. Stačí 200g mletého masa, 1 brambor a kysané zelí. Lepší jak bramboráky !
- Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.