Narodit se ve znamení lva je obdivuhodná výhoda. Máte i vy to štěstí?

15792
Sdílejte

6. Přesnost – Pokud si myslíte, že je na každou akci, mýlíte se. Přestože se pozvat nechá rád, jeho účast je velmi nejistá. Prozíravě si vybírá společnost, jejíž účastníkem chce být. Pokud se vám však podaří ho někam dostat, můžete si být jistá, že to bude stát za to!

7. Doma nejlepší – Ačkoli to tak možná nepůsobí, domov představuje pro Lva útočiště od každodenního koloběhu života. Rád se vyvalí jen tak na gauč, zapne si televizi a otevře láhev vína.

8. Péče – Každý dobrý vůdce se musí postarat o to, aby se jeho svěřenci měli všichni dobře. Levy zajišťují proto své rodině a přátelům bezpečí a pohodlí. Pokud někdo urazí jeho manželku či přítelkyni, pocítí což znamená naštvat Lva.

9. Milovník – Jak ženy tak i muži tohoto znamení jsou velmi vášniví a milující. Dokáží milovat bezmeznou láskou a sex s Lvem je vždy nezapomenutelný.

10. Úspěch – Lvů úspěch v životě provází důslednost a sebedůvěra. Snadno se proto dokáže zaměstnat na vysokých pozicích ve firmách či politice. Pokud se mu podaří dosáhnout kýženého úspěchu, měl by si dát pozor, aby se jeho sebevědomí nezměnilo na pýchu, marnivost a lakomství.

DROJ:geocult.ru

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články