Narodit se ve znamení lva je obdivuhodná výhoda. Máte i vy to štěstí?

15663
Sdílejte

2. Důvěryhodnost – Další pozitivní vlastností Lva je, že bývá loajální. Pokud se na něj obrátíte se svým problémem, dokáže si tajemství nechat pro sebe a můžete se na něj spolehnout. Pokud máte s ním nějaké neshody, nebude se přetvařovat, jednoduše s vámi přeruší kontakt. Přerušení kontaktu však může být občas doprovázeno arogancí. Neznamená to však, že nedokáže odpouštět, ačkoli rána tam zůstane.

3. Paměť – Jednou z pozitivních a zároveň negativních vlastností Lvů je jejich paměť. Dokáží si zapamatovat, že jste něco dobré pro ně udělali, ale zároveň si dlouho pamatují i ty těžší a nepříjemnější situace v životě.

4. Štědrost – Levy velmi rádi daruje dárky svému okolí. Avšak netýká se to jen hmotných věcí, ale i jejich energie a času. Pokud vidí, že to skutečně potřebujete, jsou ochotni se vám věnovat i na úkor sebe a nic za to neočekávají.

5. Zábava – Pokud chcete mít vtipného partnera, se kterým se nikdy nebudete nudit, tak je Lev pro vás tím pravým! Svým inteligentním humorem a důvtipem okouzlí nejen vás ale i celou společnost.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Vaše duševní síla podle znamení zvěrokruhu: Kozorozi mohou dobýt svět, Štíři vám ukáží, jak žít život

Největší hlupáci podle horoskopu: Žebříček vede těchto 5 znamení zvěrokruhu

Pro nositele šesti znamení zvěrokruhu dnes začíná období pěti let plných štěstí a úspěchů

Další články