Domácí tvarohové houstičky s úžasnou chutí. Stačí pár ingrediencí, jednoduchý postup a vznikne jídlo, které budete milovat

9966
Sdílejte

Bude se vám ještě hodit vaječný žloutek, kterým své tvarohové houstičky pomažete před pečením, a dále to bude také trocha moučkového cukru, kterým je můžete posypat. Tak, jako se to dělá u klasických koblih.
Nachystejte si těsto

Že jsou tvarohové houstičky velmi jednoduché, to zjistíte už při samotné přípravě těsta. To se chystá tak, že stačí všechny jednotlivé ingredience jenom rozmíchat dohromady. Potom vám vznikne poměrně pružné těsto, které by se nemělo lepit.

Pokračování na další straně

Z těsta vyválejte váleček, následně vezměte nůž a potom z něho nakrájejte celkem 12 pokud možno stejných plátků. Ty se stanou základem na vaše houstičky. Měly by být stejně velké a tedy tím i stejně těžké.

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články