Domácí bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem, které si můžete doma snadno a rychle udělat

1790
Sdílejte

1 lžička kopru

sůl (nejlépe mořská)

Pokračování na další straně

Postup:

1. Necháme změknout máslo, které pak ušleháme

2. Medvědí česnek, petržel, kopr a pažitku na jemno rozsekáme

3. Bylinky zamícháme do másla

Kam dál?

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Další články