Domácí bylinkové máslo s medvědím česnekem a parmazánem, které si můžete doma snadno a rychle udělat

1769
Sdílejte

4. Přidáme jemně nastrouhaný parmazán

Pokračování na další straně

5. Vše promícháme, osolíme a ochutnáme, případně ještě dosolíme

6. Vzniklou směs plníme buď do formiček, nebo zabalíme do potravinářské folie.

Doporučení:

Můžete jej uchovávat v lednici, pro dlouhodobou spotřebu pak v mrazáku.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články