Čekala velmi mlsnou návštěvu. Připravila jim jahodovou dobrotu, jakou prodávají jen v těch nejluxusnějších cukrárnách.

2929
Sdílejte

Milujete lahodné dezerty s bohatou vrstvou ovoce? Potom je pro vás cheesecake pravou volbou. Všechny jeho vrstvy jsou jedinečné. Fantasticky chutné těsto, božský krém a nahoře šťavnaté čerstvé ovoce – to jsou báječné chutě, které se navzájem úžasně doplňují. Na nic nečekejte. Vyběhněte na zahrádku, natrhejte čerstvé jahody a pusťte se do přípravy. Je to jednoduché a rychlé. Nezapomeňte se s výsledkem podělit s rodinou nebo přáteli.

Ingredience na 8 porcí

Korpus

  • 15 polévkových lžic zapékaného müsli
  • 2 polévkové lžíce rozpuštěného másla
  • 1 polévková lžíce hnědého cukru

Náplň

  • 4 balení ricotty (celkem 1 kg)
  • 10 polévkových lžic sušeného mléka
  • 1 sáček vanilkového cukru
  • 1 polévková lžíce vanilkové esence
  • 1 sáček čiré želatiny

Jahodové želé

  • 300 g čerstvých jahod
  • 2 polévkové lžíce hnědého cukru
  • 1 sáček čiré želatiny

Pracovní postup

Nejdřív si udělejte korpus. Müsli najemno rozmixujte v mixéru a nasypjte do misky. Přidejte rozpuštěné máslo a hnědý cukr. Z jednoho balení ricotty odeberte 1 polévkovou lžíci a vmíchejte ji ke směsi. Zpracujte těsto a namačkejte ho do formy na cheescake.

Cheescake krátce zapečte asi na 10 minut v předehřáté troubě na 180°C. Nechejte dobře vychladnout.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články