Babička mi řekla, proč všichni dříve jedli sádlo a netrpěli na pandemie a virová onemocnění z TOHOTO prostého důvodu, který by si měl každý přečíst !

12905
Sdílejte

Sádlo může být dokonce nezbytným pomocníkem pro naše tělo, v mnoha situacích. Hodí se při celkové vyčerpanosti, jelikož nám pomůže nabrat a udržet energii. Dále je sádlo doporučováno tomu, kdo je vystaven pravidelné a velké fyzické námaze. Vhodné může být také v případě močových kamenů, nebo při problémech s játry. Opomenout však nelze ani to, že obecně by se měl jeho příjem zvýšit během zimního období.

Sádlo však může mít pozitivní vliv na eliminaci bolesti kloubů, stejně jako má prý pomáhat i s plešatostí. Postup aplikace je v tomto případě stejný. Stačí jenom pravidelně mazat na konkrétní místa na vašem těle.

Článek pokračuje na druhé straně

Vhodné je i v kosmetice

Sádlo není vhodné jenom ve chvíli, kdy chcete zlepšit zdraví. Řada žen vám potvrdí, že se hodí také ve chvíli, kdy chcete zlepšit a také podpořit krásu. Hodí se třeba na běžnou hydrataci pokožky a odstranění suchosti. Dále jí dokáže dát lepší pružnost, umí ji také vyhlazovat a dokonce dokáže sádlo eliminovat vznik akné. Pozitiv má více než dost a jak vidíte, mazání na chleba není jediná možnost jeho využití.

Kam dál?

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

Další články