Babička mi řekla, proč všichni dříve jedli sádlo a netrpěli na pandemie a virová onemocnění z TOHOTO prostého důvodu, který by si měl každý přečíst !

12905
Sdílejte

Opomenout dále nelze ani vitamín D, který má vliv na metabolismus, na vstřebávání vápníku, stejně jako dokáže zpomalovat i růst rakovinných buněk. K tomuto všemu bychom měli přidat také selen, který je pomocníkem při ochraně před volnými radikály. Dále sádlo obsahuje také zinek, který zlepšuje dodávky kyslíku a podporuje buněčný růst.

Je tu také cholesterol

Sádlo obsahuje také cholesterol. Z části ten špatný, což je důvod, proč mnoho lidí tento produkt nedoporučuje. Už ale zapomínají na to, že obsahuje také ten dobrý, bez kterého se naše tělo neobejde. V tu chvíli mluvíme o sádle jako o něčem, co není až tak škodlivé, jak se na první pohled zdálo. Ano, negativa má, ale co pozitiva?

Článek pokračuje na druhé straně

Přijde vhod v mnoha situacích

Kam dál?

S přelomovým objevem přišel tým vědců z Číny. Stačí trocha krve a za pár minut lze odhalit rakovinu

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

Další články