2. Snížíme rychlost opět na střední. Do připravené pěny po lžičkách přidáváme prosátou mouku s práškem do pečiva a citronovou kůru. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Těsto nalijeme na plech s vyššími okraji, vyložený pečícím papírem. Pečte na střední mřížce, dokud korpus na povrchu nezpevníte a nezíská zlatavou barvu.
3. Na náplň ušleháme šlehačku, opatrně přimícháme zakysanou smetanu a do směsi přimícháme cukr. Vzniklou náplň rovnoměrně rozetřeme na vychladlý korpus, navrch poklademe okapané ovoce a necháme v chladu trochu ztuhnout. Mezitím si připravíme želé.
Pokračování na další straně
4. Šťávu z obou kompotů dolijeme vodou, abychom získali 750 ml tekutiny. Přidáme cukr a vanilkový pudink v prášku. Důkladně rozmícháme a pak povaříme – výsledkem by měl být krásné hladký krém. Když želé trochu vychladne, nalijeme ho na náplň s mandarinkami a dáme do chladu ztuhnout.
Přejeme vám dobrou chuť! 🙂