Sousedka mi poradila, jak uvařit nejjemnější a nejchutnější krupicové knedlíčky do polévky: Držte se tohoto a budou nadýchané jako z bavlnky !

9309
Sdílejte

Když jsem dělávala tyto knedlíčky předtím, pokaždé byly buď příliš hutné, nebo se mi v polévce rozpadly. Mám ale skvělou sousedku, která mi poradila, jak na jejich přípravu a odkdy se držím tohoto postupu, knedlíčky jsou pokaždé nadýchané a vynikající.

Nadýchané krupicové knedlíky se dají snadno připravit a navíc dodávají vaší polévce chutný vzhled, ale i zvláštní chuť. Vyzkoušejte i tento recept a za svůj kulinářský talent dostanete hodně komplimentů!

Potřebujeme:

2 čerstvé vejci

100 gramů krupice

Špetka jedlé sody

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články