Těsto naplnila zelím a klobásou. Za 10 minut voněla celá kuchyň. Takovou lahůdku jste ještě neochutnali.

2622
Sdílejte

Během kynutí si připravte náplň. Zelí nastrouhejte nebo nakrájejte na tenké proužky. Cibuli nakrájejte na drobné kousky, klobásky na kolečka.

V pánvi rozehřejte sádlo, opečte klobásky a odložte je stranou. Ve výpeku osmahněte cibuli dozlatova, přidejte k ní zelí. Promíchejte a duste doměkka. Podle potřeby podlijte troškou vody. Zelí osolte, okmínujte a nechejte vydusit všechnu tekutinu. Vypněte plamen a nechejte zchladnout.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články