Zázračná domácí maska ​​pro pleť ve zralém věku – výsledek vás ohromí. Žádné vrásky !

8682
Sdílejte

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč 80% japonských a korejských výrobků proti stárnutí pleti (mimochodem známých svou vynikající kvalitou) je na bázi rýžové mouky ? Na této přísadě jsou založeny i dekorativní kosmetické výrobky (pudry, tvářenky, oční stíny) největších východoasijských značek.

Je to bezpečný přírodní výtažek a rýžová mouka je prvotřídní pomocnicí při zachovávání a prodlužování mládí pokožky. Ženy z Číny a Japonska ji používají od nepaměti. Rýži nechte několik dní namočenou ve vodě, aby zrna změkly. Pak ji vysušte a rozemelte na mouku pomocí mlýnku na kávu.

Vlastnosti rýžové mouky

Článek pokračuje na druhé straně

– Jemný peeling a vyhlazení textury. Obzvláště jemné částice šetrně masírují bez poškození pokožky. Proto mohou rýžovou mouku používat i lidé s citlivou pokožkou. Kromě toho je tento nástroj absolutně hypoalergenní.

– Zesvětlení a rozjasnění. Rýžová mouka má rozjasňovače schopnost. Po týdnu zapomenete na pigmentové skvrny. Po 1 – 1,5 měsíci budou téměř neviditelné.

– Zúžení pórů. Rýžová mouka je vynikající absorbent, vyrovnává se s nadměrně mastnou pokožkou. Zmírňuje záněty, zčervenání, bojuje proti akné, odstraňuje z pokožky odumřelé buňky.

Kam dál?

Co ženy hledají v cizích postelích? Prozradili, proč se nejčastěji uchylují k milencům

15letá krasobruslařka dostala porotu do kolen. Její dechberoucí vystoupení stojí na 100 % za zhlédnutí (VIDEO)

Chudá stařenka zdědila obrovské množství peněz! Co potom udělala je krásný příběh: „Jsem stará, na druhém světě je přece potřebovat už nebudu.“

Odkaz všem ženám od psycholožky: Tímto chováním donutíte každého muže, aby udělal vše co chcete!

Šokoval vás zprávou o rozchodu? Použijte jedno jediné MAGICKÉ SLOVO, za pár dní ho máte zpět !

Další články