Vynikající zelné karbanátky. Ideální jídlo během karantény. Potřebujete jen 4 suroviny a rodina je bude zbožňovat !

5291
Sdílejte

Na pánev si dáme olej a ohřejeme ho. Pred opékaním každý karbanátek obalíme z obou stran v mouce. Dáme na pánev a přikryjeme pokličkou.

Pokračování na další straně

Po opečení můžeme servírovat, nebo dáme kotlety do mísy, zalijeme 2 lžícemi teplé vody, přikryjeme a dáme ještě péct na 15 minut. Takto budou kotlety dokonale propečené. Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články