Toto je nejpřesnější cikánský horoskop, který o vás prozradí skutečně vše! 

12100
Sdílejte

Mince 23.9.-22.10. Okouzlující lidé, kteří dokáží najít společnou řeč s jakýmkoli člověkem. Jsou rozhodní a nebojí se žádných problémů. Skvělí podnikatelé, kteří vždy umí využít benefity. Takových je vhodné svěřit vyřizováním smluv a jednáními. 

Dlouhá dýka 23.10.-21.11. Takovou dýku dostal cikán v období dospívání, což znamenalo smrt starého a narození něčeho nového, silnějšího. Pod tímto znamením se rodí silní lidé, kteří jsou schopni vést celé národy. Jsou maximalisté, kteří mají mysl a intuici ďábla.

Sekera 22.11.-21.12. Sekery riskují a snadno souhlasí s jakýmkoli dobrodružstvím. Představitelé tohoto znamení jsou odvážní, inteligentní a v jakékoliv situaci se cítí jako ryba ve vodě. Mají pevné zdraví a užívají si lásku jiných. 

Podkova 22.12.-20.1. Oddaní přátelé, na kterých se vždy můžete spolehnout. Jsou velmi aktivní a vytrvalí, rádi riskují a ale také odmlouvat. Někdy to přináší ovoce, ale často se stanou oběťmi své drzosti a ztratí tak všechno, co měli.

 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články