Toto je nejpřesnější cikánský horoskop, který o vás prozradí skutečně vše! 

12082
Sdílejte

Svícen 21.5.-20.6. Svícny jsou ztělesněním dobrých a milých lidí. Zbožňují komunikaci a poznávání nových lidí. Jsou dostatečně aktivní na to, aby z nich mohly být skvělé sportovci. 

Kolo 21.6.-21.7. Lidé narození v tomto období jsou impulzivní a citliví. Jsou romantici a rádi sní, ale často se stává, že se umí snadno urazit. Stávají se z nich pozoruhodní herci a hudebníci. Bohužel, jejich charakter negativně ovlivňuje psychické zdraví, takže je běžné, že upadnou do deprese.

Hvězda 22.7.-22.8. Hvězdy jsou pěkné nejen z vnější i z vnitřní strany. Svým vyzařováním osvětlují i ​​své okolí, přinášejí lidem radost a v životě jsou jim hvězdy nakloněny ve všem, do čeho se pustí. Na druhé straně jsou náchylnější k onemocnění, protože ve většině případů se starají o druhých a sebe kladou vždy na druhé místo. 

Zvon 23.8.-22.9. Zvonky jsou skutečně dobří lidé, kteří budou sympatizovat s vašimi problémy, vyslechnou a dobře poradí. Jsou laskaví, jemní a velmi rádi upřednostní meditaci před vším méně podstatným. 

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články