POSTUP :
Zapněte troubu a předehřejte ji na 180 ° C. Vyšlehejte vejce mixérem s 3 lžícemi krystalového cukru po dobu 3 minut, dokud nevznikne pěna.
Přidejte krupici, 4 lžíce mouky, prášek do pečiva a jemně promíchejte špachtlí zdola nahoru. Nalijte hmotu do vymazané formy a pečte na středním roštu 25 minut do zlatova. Během pečení si připravte impregnaci. Ohřejte si 2 šálky mléka s 110 g cukru a vanilkového cukru, dobře promíchejte a odstavte z tepla. Upečený korpus rovnoměrně polijte.
Pokračování na další straně
Smíchejte 2 lžíce mouky a škrob ve větším hrnci, přidejte 2 šálky studeného mléka a promíchejte tak, aby se nevytvořily hrudky. Zahřejte další 2 šálky mléka s vanilkou, 3 lžícemi cukru a 1 lžící másla, vlijte do mléka se škrobem a vařte, dokud krém nezhoustne. Ještě horký krém nalijte na vlhký koláč a nechte vychladnout. Na pánvi si opražte mandlové vločky a posypte jimi koláč.