Šťavnatý mléčný koláč – jako vatička : Zapomeňte na vysušené koláče, toto je neuvěřitelná dobrota, která pobláznila celou rodinu!

4817
Sdílejte

POSTUP :

Zapněte troubu a předehřejte ji na 180 ° C. Vyšlehejte vejce mixérem s 3 lžícemi krystalového cukru po dobu 3 minut, dokud nevznikne pěna.
Přidejte krupici, 4 lžíce mouky, prášek do pečiva a jemně promíchejte špachtlí zdola nahoru. Nalijte hmotu do vymazané formy a pečte na středním roštu 25 minut do zlatova. Během pečení si připravte impregnaci. Ohřejte si 2 šálky mléka s 110 g cukru a vanilkového cukru, dobře promíchejte a odstavte z tepla. Upečený korpus rovnoměrně polijte.

Pokračování na další straně

Smíchejte 2 lžíce mouky a škrob ve větším hrnci, přidejte 2 šálky studeného mléka a promíchejte tak, aby se nevytvořily hrudky. Zahřejte další 2 šálky mléka s vanilkou, 3 lžícemi cukru a 1 lžící másla, vlijte do mléka se škrobem a vařte, dokud krém nezhoustne. Ještě horký krém nalijte na vlhký koláč a nechte vychladnout. Na pánvi si opražte mandlové vločky a posypte jimi koláč.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články