Vařená vejce oloupejte a rozpulte a lžící vyndejte žloutky do misky. Přidejte trochu odloženého dresingu a plnotučné hořčice. Osolte a opepřete. Ozdobte petrželovou natí a dobře promíchejte. Směsí naplňte prázdné bílky.
Kam dál?
- Smíchala kuřecí maso s kukuřicí a zalila to smetanou. Za 15 minut servírovala takovou lahodu, jakou vám neuvaří ani v té nejluxusnější restauraci.
- Babiččin makový závin. Peče ho vždy na Vánoce. Je to ten nejlepší závin, jaký jsem kdy jedla
- Šla na zahradu a postavila tam ohniště. Do kotlíku naházela brambory, buřty a zalila to pivem. Za 20 minut už volala k obědu. Tak toto ještě nejedli!
- Tahle bezkonkurenční domácí paštika je jako od babičky: Taková chuť se v obchodě nedá koupit !