Obyčejná skořice je poklad pro každého zahrádkáře: 1 balík mám na dvoře vždy po ruce, ten účinek je k nezaplacení !

16302
Sdílejte

Pokud plíseň vyroste na samotné rostlině, nasypte na ni skořicový prášek, abyste zastavili růst tohoto nežádoucího úkazu. Stejně můžete posypat substrát se skořicí – to stačí na obnovení zdraví vašich rostlinek a sazenic.

Léčí choroby sazenic

Když pěstujeme ovoce nebo zeleninu, poslední věc, kterou chceme vidět, je nemoc sazenic. V důsledku nemoci zelenina nebude klíčit a nebudeme mít ani zdravé a krásné ovoce. Semena nebo sazenice mohou být napadeny chorobou. Jedná se o celou řadu problémů, které mohou být způsobeny různými typy hub nebo špatnými podmínkami v půdě. Abyste se vyhnuli škodlivým vlivům, přidejte skořici do svého běžného hnojiva nebo přímo do půdy, ve které vaše rostliny rostou už od semínka či sazenice.

Pokračování na další straně

Nepřekonatelná na odřezky

Když rostlinu rozmnožujete řízkováním, nemusíte používat chemikálie na stimulaci jejich zakořenění – stačí jen řeznou část vložit do mleté ​​skořice a následně zapíchnout do substrátu a nechat růst. Odřezek je ošetřen a bude růst rychleji.

Tajná zbraň pro každého zahrádkáře – recept
který zabere vždy

Skořice je perfektní řešení pro každého zahrádkáře a také vám pomáhá šetřit peníze, protože nemusíte kupovat drahé výrobky z obchodu. Když budete počátkem jara pěstovat sadbu, zapamatujte si výborný recept, který je jednak vynikajícím fungicidem a také urychluje růst!

Potřebujeme:

Kam dál?

3 originální dárky k Valentýnu, který budou mít zaručený úspěch!

Většina Čechů skladuje vejce špatně. Dává je na dveře lednice. Téměř každá lednice má ve dveřích poličku na vejce

CHCETE MÍT KRÁSNOU A PRODUKTIVNÍ ZAHRÁDKU I V ZIMĚ? Stačí si přečíst pár těchto tipů!

Jak sušit oblečení v interiéru, pokud nemáte sušičku! Tento trik si zamilujete!

Víte jak se dá odemknout nákupní vozík ? Jde to snadno i bez mince a žetonu

Další články