Katastrofální kontrola hygieniků: Salmonela v kuřecím mase!

3422
Sdílejte

Mikrobiologickou analýzou vzorku byla zjištěna přítomnost bakterií druhu „Salmonella enterica sérovar enteritidis“. Salmonelóza je akutní bakteriální průjmové onemocnění, přičemž projevy nákazy se dostaví 6 až 72 hodin po konzumaci kontaminovaných potravin.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články