Katastrofální kontrola hygieniků: Salmonela v kuřecím mase!

3422
Sdílejte

U jednoho z produktů se zde objevilo vážné pochybení ze strany zaměstnanců. „Jde o chlazené kuřecí čtvrtky (chlazená drůbež), třída jakosti: A, DS: 11.4. 2020, výrobní dávka: 20200406, výrobce: Firma kabanos Kojšov Miroslaw i Joanna Kojšov – Kowalczyk sp. Jawna, Spoldzielcow 1, Jablonka 34-480, země původu: Polsko“.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články