Jen 3 ingredience a máte grunt: Připravte si lahodnou polévku z kopru, šlehačky a vajec. Nabijete si baterky a zaženete stres.

1807
Sdílejte

Aromatické bylinky, jako třeba kopr, jsou v naší kuchyni odedávna oblíbeným kořením nejen pro svoji nezaměnitelnou vůni. Jejich chuť je také fantastická, proto se používají napříč celou paletou nejrůznějších pokrmů. Pro milovníky teplé kuchyně přinášíme recept na famózní koprovou polévku. Vychutnejte si její božskou vůni a chuť. Bonus: zvládne ji u úplný začátečník.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články