Aromatické bylinky, jako třeba kopr, jsou v naší kuchyni odedávna oblíbeným kořením nejen pro svoji nezaměnitelnou vůni. Jejich chuť je také fantastická, proto se používají napříč celou paletou nejrůznějších pokrmů. Pro milovníky teplé kuchyně přinášíme recept na famózní koprovou polévku. Vychutnejte si její božskou vůni a chuť. Bonus: zvládne ji u úplný začátečník.
Kam dál?
- Vynikající a rychlý čoko pamlsek : Pouze smetana, dlouhé piškoty a tmavá čokoláda.Více nepotřebujete. Vypadá i chutná neskutečně
- Tyto křehké věnečky budete chtít mít na stole každý den: Ideální k čaji, i ke kávičce !
- Jablka v županu? Nuda! Vyzkoušejte toto ovoce usmažené v lahodném těstíčku. Křehké, voňavé a tak lahodné, že nezbude ani kousek. Připravte si je už za 10 minut!
- Líné pagáče z kysané smetany BEZ droždí: Každému doporučuji dávku zdvojnásobit, jsou vynikající a hned hotové!