Domácí super hustý jogurt jen z 2 přísad – takovou lahůdku v obchodě nekoupíte ! Škoda, že jsem to nezkusila už dříve !

4469
Sdílejte

Pokračování na další straně

Směsí naplním dobře umyté sklenice a uzavřeme víčkem. Naskládáme je do hrnce, zabalíme do trička a přikryjeme pokličkou. Troubu vypneme ! a neotevírejte po celou dobu zrání. Já jogurty nechávám takto v troubě zrát 8 hodin a 15 minut.

Interval dozrávání však může být 6 – 10 hodin. Platí, že čím déle nechám jogurty zrát, tím budou hustší a kyselejší. Čím je doba kratší, tím jsou jogurty řidší a sladší. Třeba si to vyzkoušet podle toho, jaký jogurt kdo chce mít.
Tak co povedl se ?

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články