Absolutně dokonalá marináda: Takto připravené masíčko chutná jako od šéfkuchaře a budete se olizovat až za ušima !

7392
Sdílejte

Takto připravené maso zakryjeme potravinářskou fólií a odložíme do lednice, nejlépe na noc. Masíčko si pak můžete ugrilovat nebo upéct. Maso je vhodné i minutkovou přípravu.

Když je masíčko dobře propečené a má zlatavou barvu, můžeme ho servírovat.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články