Absolutně dokonalá marináda: Takto připravené masíčko chutná jako od šéfkuchaře a budete se olizovat až za ušima !

15294
Sdílejte

 

Pokračování na další straně

Takto připravené maso zakryjeme potravinářskou fólií a odložíme do lednice, nejlépe na noc. Masíčko si pak můžete ugrilovat nebo upéct. Maso je vhodné i minutkovou přípravu.

Když je masíčko dobře propečené a má zlatavou barvu, můžeme ho servírovat.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články