5-minutový Salko pamlsek BEZ vaření: Jen dejte vychladit a máte pochoutku lepší než zmrzlina !

32356
Sdílejte

3. Připravíme si dezertní sklenice.

Pokračování na další straně

4. Na dno sklenic uložíme piškoty, krém a kousky ovoce, zatímco sklenice naplníme téměř doplna. Vrch dozdobíme ovocem a lístkem máty.

Vložíme do lednice vychladit a můžeme podávat. Před podáváním můžete ještě odzdobit vyšlehanou šlehačkou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články