5-minutový Salko pamlsek BEZ vaření: Jen dejte vychladit a máte pochoutku lepší než zmrzlina !

31478
Sdílejte

piškoty volitelné

350 ml smetany na šlehání + 1 ztužovač do šlehačky – volitelné na ozdobu

Pokračování na další straně

Postup:

1. Salko ušleháme s pudinkového prášku a mléko do hladké, jednotné hmoty. Necháme několik minut bokem, hmota postupně zhoustne.

2. Mezitím si ušleháme ze smetany a ztužovače tuhou šlehačku.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články