Zalila mušle pivem a za 15 minut připravila luxusní oběd. Po takové lahůdce se budete olizovat ještě týden.

1150
Sdílejte

Pracovní postup

V hlubším kastrolu rozpusťte máslo, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a orestujte ji. 

Česnek rozetřete a také osmahněte, přidejte oprané mušle a zalijte je pivem. Duste asi 6 minut, dokud se mušle neotevřou. Během dušení občas zatřeste hrncem, aby se mušle dusily rovnoměrně. 

Kam dál?

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Další články