Vzala králíka a zalila ho černým pivem. Za 30 minut servírovala luxusní oběd, jaký si nedáte v žádné restauraci.

1588
Sdílejte

Pracovní postup

Naporcovaného králíka zlehka opečte na másle. Maso vyndejte a udržujte v teple. 

Cibuli nakrájejte na kolečka, vložte je do výpeku, osolte a osmahněte. Přidejte porce králíka, sojovou omáčku, petrželovou nať a duste doměkka. Podle potřeby mírně podlévejte vlažnou vodou a duste do poloměkka.

Jablka oloupejte, vykrájejte jadřince a nakrájejte na tenké plátky. Podlijte vínem, podle potřeby trochou vody a duste doměkka. Dochuťte cukrem a rozmačkejte nebo rozmixujte na pyré.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články