Velký milostný úplňkový horoskop: Berani se změní v kusy ledu, Raci naopak vzplanou dosud nepoznanou touhou!

6217
Sdílejte

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Rakům nadělí úplněk možná až nadbytek milostné energie. Při navazování kontaktů bývají stydliví a nesmělí. Tentokrát však ovládnou Raky opravdové milostné touhy. Budou koketovat jako staří profíci a navíc si s opačným pohlavím pěkně pohrají. Upozornění pro zadané: náhle budete vzpomínat na minulé vztahy.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, ačkoli jsou ohnivé znamení, budou tentokráte naprosto bez fantazie. V milostném životě se začnete chovat spíš jako slon v porcelánu než král džungle. Vaše oslnivost a přitažlivost naprosto zmizí a nahradí ji podrážděnost. Každý se vám raději pěkně zdaleka vyhne. Vaše nálada se projeví i v posteli, kde zůstanete se svými černými myšlenkami úplně sami.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou při úplňku plní negativní energie. Výbušní, panovační, sobečtí tak moc, že to nepochopí ani jejich protějšek. Zato lidé „single“ zažijí dosud nepoznané věci!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou doslova v sedmém nebi. Štěstí bude jejich průvodcem a přinese s sebou i žhavou vášeň a touhu. Mohou se těšit na prožití opravdové rozkoše. Skvěle na tom budou i „single.“ Budou oplývat velkým sexappealem, na který se chytí každý. Tak pozor na to!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři touží po něze i vášní, ale tentokráte se jim toho moc nedostane. Nenechají si svou rozladěnost pro sebe a dají to svému partnerovi pěkně sežrat. Svobodní se mohou těšit na skutečně skvělé flirtování.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou příliš přecitlivělí a všechny milostné návrhy odmítnou. Vy, co jste „single,“ dávejte si pozor na páteční výstřednosti. Aby to nemělo následky!

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články