Ty nejdokonalejší medové řezy se salkem. S tímto zákuskem nikdy nic nezkazíte. Každý si je zamiluje !

2892
Sdílejte

NÁPLŇ :

1. Větší část mléka si dáme vařit s cukrem. V menší části mléka si rozmícháme, žloutky, mouku a Zlatý klas. Přilijeme to do vroucího mléka a uvaříme hladký pudink, který necháme vychladnout na teplotu másla, které budeme používat.

2. Máslo si mixérem našleháme a po troše přidáváme uvařený vychladlý pudink a opatrně, rum, aby se nám nádivka nesrazila.

3. Zase pomocí váhy si oddělíme tak 100 g pod čokoládu a zbytek nádivky si rozdělíme na dvě části. Můžeme to dělat i podle oka, ale konečný řez může být nerovnoměrný. Druhý plát si natřeme karamelovým salkem nebo povidly, který si v případě hustoty můžeme rozředit horkou vodou.

4. Po uložení vrchního plátu si zákusek dobře přitlačíme, popřípadě můžeme na něj položit desku a jemně zatížit, alespoň na chvíli.

5. Vrch koláče posypeme práškovým cukrem nebo přelijeme čokoládovou polevou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články