Ty nejdokonalejší medové řezy se salkem. S tímto zákuskem nikdy nic nezkazíte. Každý si je zamiluje !

2892
Sdílejte

NA STŘEDNÍ NÁPLŇ :

300 g karamelové salko nebo povidla

NA VRCH :

Práškový cukr, nebo čokoládová poleva

POSTUP :

1. Nejdříve si připravíme medové pláty. Všechny suché přísady prosejeme, přidáme i všechny přísady a vypracujeme hladké těsto, které si necháme přikryté odpočinout cca 30 min.

2. Těsto rozdělíme na čtyři stejné díly. Každý kousek těsta je dobré ještě si trochu promísit a až následně vyválet na plát zhruba velikosti obrácené strany plechu.

3. Obrácenou stranu plechu vyložíme pečícím papírem a těsto na ni pomocí válečku přeneseme a doválíme přímo na plechu.

4. Tento postup opakujeme se všemi pláty. Těsto pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů a snažíme se ho péct do hněda.

5. Upečené pláty si dlouhým nožem na plechu podebereme a opatrně sklouzl na připravenou podložku.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články