Tohle je 10 krutých pravd o lásce, které by měl znát naprosto každý!

1717
Sdílejte

Budete mít zvláštní myšlenky. – „Měl bych být rozvedený?“ „Mohl jsem být šťastnější s někým jiným?“ Takováto myšlenka může přijít i k nejšťastnějším párům. Člověk často myslí na tyto věci v noci nebo když jsou sami. Tyto otázky jsou stejně důležité jako „Jaký by byl můj život, kdybych se narodil ve Francii?” nebo “Jaký by byl život bez mého partnera?” 

Občas ztratíte spojení – Občas se může stát, že se vám bude zdát, že z vašeho vztahu vymizelo jakési láskyplné spojení. To je samozřejmě v pořádku, někdy se to může stát. Dejte tomu trochu více času a uvidíte, že se vše zase napraví. 

Můžete si navzájem ublížit – Nikdo vám neublíží víc než osoba, kterou milujete. Její slova si bereme k srdci více, než slova kohokoliv jiného. Nejdůležitější je řešit problémy co nejdříve a ne až v ten nejhorší a nejbolestivější moment.

Láska nepřežije, pokud se o ní stará pouze jeden – Na vztazích se musí neustále pracovat, bez jediné přestávky. Na všem musíte pracovat společně, protože jeden partner nemůže udržet hořící plamen po celou dobu sám. 

Kam dál?

Velké neštěstí v Kravařích na Opavsku : Pětiletá dívka se udusila po vdechnutí párku v rohlíku

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

Další články