Tohle je 10 krutých pravd o lásce, které by měl znát naprosto každý!

1711
Sdílejte

Některé z nich vás možná vyvedou z míry, jiné mohou být děsivé a a zdrcující. Pokud se na ně však podíváte blíže, zjistíte, že se jedná pouze o nové etapy vaší lásky. Láska má své zákony a dříve, než vám tyto zákony ublíží, je dobré o nich vědět. Dnes se společně podíváme na 10 krutých zákonů lásky, kterým se nevyhne ani jeden pár. 

Důvěra je extrémně křehká – Všechny vztahy jsou založeny na důvěře a i když je váš vztah sebelepší, bez důvěry může být bleskurychle ukončen. Dávejte si proto pozor na to, co děláte a co říkáte, protože svá slova a činy už zpět nevezmete.

Někdy se spolu budete nudit – To, že pár dělá vše společně a nikdy se nebude společně nudit, je pouze sen. V reálném životě může být kniha nebo setkání s přáteli zajímavější než večer spolu s vaším manželem. Neznamená to, že si jste odcizeni. Každý má mít však prostor pouze pro sebe. Stačí však pár dní bez sebe a při příštím společném stráveném času se už nudit nebudete!

Nebudete spolu vždy souhlasit – Dokonce i když děláte všechna důležitá rozhodnutí jednomyslně, dříve nebo později přijde čas, kdy budete na zásadních otázkách na protichůdných stranách. Je důležité, abyste se nezlobili a našli společně cestu k řešení dané situace.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články