Rakovina umírá, když sníte těchto 7 potravin: Je čas, abyste je začali konzumovat

6836
Sdílejte

Rajčata

Výzkum provedený na Harvardské univerzitě ukázal, že účastníci, kteří konzumovali rajčatovou omáčku nebo vařená rajčata více než 4krát měsíčně, měli snížené riziko rakoviny prostaty až o 50 %.Rajčata jsou bohatá na lykopen, velmi silný antioxidant s anti-angiogenéznymi účinky.

Lykopen je snadno rozpustný v tucích a dokáží se rychle absorbovat ve střevech do krevního oběhu, přes který se dostane na potřebná místa v organismu.

Tmavá čokoláda

Boj s rakovinou neznamená, že se musíte vzdát sladkostí. Tmavá čokoláda je extrémně zdravá.Kromě ochrany před rakovinou podporuje zdraví srdce, zlepšuje náladu a poskytuje tělu mnohé další pozitivní účinky.

Káva a zelený čaj

Káva a zelený čaj obsahují mnoho prospěšných látek a antioxidanty se silnými protinádorovými vlastnostmi.Káva také chrání a regeneruje vaše játra, která jsou primárním detoxikačním orgánem těla.

Zelený čaj zase obsahuje látky, které kromě potlačování rakoviny (zejména rakoviny prsu, prostaty a tlustého střeva) stimulují mozek, podporují zdravou váhu a zlepšují fyzickou výkonnost.

zdroj : vylectese.cz

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články