Netradiční Tiramisu ,,střecha“ s višněmi zaujme nejen vzhledem, ale i chutí.

5335
Sdílejte

Připravte šťávu na piškoty

Klasické Tiramisu se dělá tak, že piškoty máčíte v kávě. Naše verze však využívá višně a šťávu z nich. Místo kávy je tak budete máčet právě v této šťávě, které mlže pocházet přímo z nich, nebo se může jednat o šťávu z kompotu.

Jdeme na sestavení

Na naše netradiční Tiramisu budete potřebovat obdélníkový talíř, nebo podnos. Ten namažete menším množstvím krému, který zabrání klouzání piškotů.

Berte cukrářské piškoty a každý z nich z obou stran namočte do višňové šťávy, aby jí trochu natáhly. Potom je pokládejte na připravený talíř, jeden vedle druhého.

Mezi jednotlivé kousky vašich piškotů dejte dosud nepoužitou surovinu v podobě višní. Jednoduše je lžičkou klaďte na ta správná místa.

A znovu krém

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články