Nyní na vrstvu piškotů s ovocem můžete aplikovat znovu vrstvu smetanového krému. Opět je vhodné, aby šlo spíše jenom o vrstvu tenčí.
A zase piškoty
Když je vrstva krému na svém místě, zase berete piškoty. Tentokrát už menší počet, abyste začínali postupně tvořit střechu.
Pokračujte stále stejně. Tedy na vrstvu piškotů přijde vrstva krému a potom zase další namočené piškoty, který bude opět méně než v předchozí vrstvě.
Na konec smetana
Když máte požadovaný tvar střechy, tak je téměř hotovo. Nyní už vám stačí jenom zbývající krém, který na střechu nanesete.
Potom vezmete čokoládu, kterou najemno nastrouháte na struhadle a Tiramisu ve tvaru střechy posypete bohatou vrstvou.
Následně necháte pár hodin chladit v lednici a poté už můžete nejenom zakrojit, ale hlavně můžete také ochutnat.Dobrou chuť.