Nebezpečně dobrá Česká domácí vepřová tlačenka, kterou zvládne připravit každý ! Ocení ji i opravdoví milovníci tlačenek

4477
Sdílejte

Máte rádi tlačenku ? Co takhle chutnou vepřovou tlačenku, s kousky cibule a čerstvým chlebem ? Určitě byste si dali? Máme pro vás tento skvělý recept.

Nemusíte se už dále spoléhat na tlačenku z obchodu nebo ze zabíjačky.S pomocí tohoto úžasného receptu si totiž budete moci připravit doma svoji vlastní. S radostí si ji pak budete moci vychutnat kdykoliv na ni dostanete chuť, a to si piště, že to bude velmi často. Jde totiž tlačenku, kterou si zamilujete.

Nebezpečně dobré

Milovníci dobrého jídla, ale především tlačenky, pozor. Dnešní recept na perfektní domácí tlačenku je nebezpečný a rozhodně byste si na něj měli dát pozor. V čem je nebezpečný? Tlačenka podle tohoto receptu je nebezpečně dobrá a budete se po ní moci strhnout. Není k tomu potřeba žádných velkých nákupů nebo příprav, protože se jedná o jednoduchý a rychlý postup, který zvládne každý. Pokud už s přípravou domácí tlačenky máte nějaké zkušenosti, bude to pro vás hračka.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články