Nebezpečně dobrá Česká domácí vepřová tlačenka, kterou zvládne připravit každý ! Ocení ji i opravdoví milovníci tlačenek

2284
Sdílejte

Uvařit, smíchat, vychladit

Vepřové maso si pořádně opláchněte a vložte do hrnce. Pak ho ho zalijte vodou. Vařte nejméně 2 hodiny, dokud nepůjde maso hezky od kosti nebude hezky odpadávat. Jakmile bude maso uvařeno, vytáhněte ho, nakrájejte ho na kostky a dejte do mísy. K tomu přidejte prolisovaný česnek, smetanu i sůl. Poté zalijte želatinou, aby měla směs rosolovitou konzistenci. Směs nacpěte do formy na tlačenky a dejte do lednice alespoň na 6 hodin. Následně nakrájejte a podávejte s cibulí a česnekem.Dobrou chuť.

Kam dál?

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Další články