Nebezpečně dobrá Česká domácí vepřová tlačenka, kterou zvládne připravit každý ! Ocení ji i opravdoví milovníci tlačenek

4403
Sdílejte

Pokud si do ní budete chtít přidat něco dalšího.To už je na vaší fantazii. Není to problém, každopádně samotná tlačenka bude i tak skvělá.

Pokračování na další straně

Uvařit, smíchat, vychladit

Vepřové maso si pořádně opláchněte a vložte do hrnce. Pak ho ho zalijte vodou. Vařte nejméně 2 hodiny, dokud nepůjde maso hezky od kosti nebude hezky odpadávat. Jakmile bude maso uvařeno, vytáhněte ho, nakrájejte ho na kostky a dejte do mísy. K tomu přidejte prolisovaný česnek, smetanu i sůl. Poté zalijte želatinou, aby měla směs rosolovitou konzistenci. Směs nacpěte do formy na tlačenky a dejte do lednice alespoň na 6 hodin. Následně nakrájejte a podávejte s cibulí a česnekem.Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články