Máte malá prsa? Pokud ano, buďte ráda. Toto jsou hlavní důvody, proč jsou malá prsa nejlepší!

3298
Sdílejte

Nikdo na ně nebude neustále koukat – Samozřejmě, že občas se nějaký ten muž podívá. Je však lepší mít malá prsa než velká, protože na velká prsa všichni akorát pořád dokola koukají a nezajímá je nic jiného.

Dopínání – Díky malému poprsí dopnete vše, co potřebujete. Bezpečnostní vesty, pásy u auto a podobně. Ženy s velkým poprsím však takové štěstí nemají a zapínání pásů pro ně není vůbec příjemné.

Mít malá prsa znamená mít lepší výhled – Samozřejmě, že pokud máte malá prsa, tak vidíte na zem bez jakéhokoliv problému. Mít velká prsa znamená sotva vidět na zem, což zase znamená to, že můžete kdykoliv šlápnout na nejednu nepříjemnou věc. A to nikdo nechce. 

Vejdete se i do těch nejmenších šatů – a nebudou vám plandat v pase. A to se vyplatí! Vlastně můžete nosit trika a šaty s odhalenými zády. Proč ne. vždyť vy vlastně ani podprsenku nepotřebujete. A když nebudete nosit podprsenku a budete naostro, nikoho tím vlastně ani nepohoršíte.

Kam dál?

Lidé vymření neuniknou. Kdy k tomu má dojít zjistili vědci. Nezachrání nás ani konec fosilních paliv

Tlak na Ukrajince, aby se vrátili do své vlasti a bojovali, se stupňuje : „Nemohu zabíjet“

Průzkum odhalil , že až třetina Čechů, by si přála návrat totalitního režimu. Slováci jsou na tom ještě hůře

Čtyřměsíční kojenec skončil v kómatu poté, co ho babička krmila umělým mlékem s příměsí vína

V romské osadě došlo k násilnému střetu mezi dvěma rodinami. Členové měli útočit dřevěnými kůly, jeden muž skončil v kómatu

Další články