Takový nákyp jste ještě nejedli: vzala hlívu a zalila ji smetanou. Za 20 minut servírovala luxusní večeři, kterou ocenila celá rodina.

Sdílejte

Pracovní postup

Těstoviny uvařte v osolené vodě, zceďte a nechejte okapat.

Očištěné houby nakrájejte na plátky, cibuli a slaninu na kostičky. Slaninu opražte. Přidejte cibuli a houby a restujte, dokud nepustí vodu. Osolte a opepřete podle chuti. Poduste doměkka.

Do zapékací nádoby dejte nejdříve polovinu těstovin, na to houby a nahoru opět nudle. Posypejte strouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou. Předehřejte troubu na 200°C. Ve smetaně rozšlehejte vajíčka a těstoviny rovnoměrně zalijte. Vložte do trouby a zapečte po dobu asi 30 minut. Podávejte se zeleninovým salátem. Dobrou chuť. 

Kam dál?

Tvarohový koláč “Tří chutí” Bez těsta. Peču už třetí plech a nemůžem se dojíst – jednoduchý a fantastický recept !

Připravte si tento dezert k ranní kávě a váš den bude hned hezčí ! Žádné pečení, žádná želatina a minimum námahy

Luxusní domácí kinder zákusek XXL: Nejoblíbenější dezert, po kterém se všichni můžou zbláznit !

Tip ťop večeře jen z 3 základních surovin: velmi jednoduché a levné jídlo, které zasytí a chutná opravdu výborně !

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Další články