Takový nákyp jste ještě nejedli: vzala hlívu a zalila ji smetanou. Za 20 minut servírovala luxusní večeři, kterou ocenila celá rodina.

2555
Sdílejte

Nechali jste se v obchodě zlákat hlívou ústřičnou? Dobře jste udělali! Tato houba je nejen velmi chutná, ale i zdravá. Připravte z ní třeba fantasticky lahodný nákyp. Tento rychlý a jednoduchý pokrm vám nádherně provoní celou kuchyni a přiláká všechny strávníky ke stolu. Společně si nejen úžasně pochutnáte, ale hlavně uděláte hodně pro svoje zdraví. 

Ingredience

  • 400 g těstovin nejlépe širokých nudlí
  • 250 g hlívy nebo jiných čerstvých hub 
  • 150 g oravské slaniny
  • 80 g strouhaného sýra
  • 3 vejce
  • 200 ml sladké smetany
  • 30 g másla
  • sůl, mletý černý pepř, muškátový oříšek, petrželová nať

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články